Maak vandaag nog een afspraak met Wesley Renaers!

Bezieler Wesley Renaers uit Sint-Truiden heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het zetten van alle mogelijke tattoos. One More Tattoo heeft dan ook tevreden klanten in heel Limburg en Vlaams-Brabant.

Tien jaar expertise

Prima hygiëne, tien jaar expertise en originaliteit zijn pluspunten die het verschil maken. De Tattoo shop straalt ook vertrouwen uit. Wesley Renaerts stelt zijn klanten altijd meteen op hun gemak, zodat ze zich hier gerust en in veilige handen voelen.

Neem vandaag nog contact op

Onze Tattoo shop ligt in het centrum van Sint-Truiden met parkeergelegenheid in de buurt. Elke tweede zaterdag van de maand kan u hier vrijblijvend binnen springen. De andere dagen werken we alleen op afspraak. Hebt u nog vragen of wil u een afspraak maken? Neem dan nu telefonisch contact op. Let wel: voor grotere tattoos is er een wachttijd van 6  maanden. Duik zeker in onze fotogalerij om inspiratie op te doen. En bekijk ook onze pagina news.

One More Tattoo Stapelstraat 45 (Galerij Astrid) - 3800 Sint-Truiden - België - Gsm: 0494 76 24 30 - one.more.tattoo@gmail.com - BTW BE0557 935 585

Di - Vrij : 10:00-18:00 (enkel op afspraak) / Ma - Zo: gesloten 

Back to Top